Jr. AANKOPER

Description

Als Aankoper ben je de persoon die het aankopen en het beheren van goederen aan de meest gunstige voorwaarden (prijzen, condities en kwaliteit), onder nauw toezicht  van de Directeur Aankoop, rekening houdend met de  noden en de vragen van de klant. Deze doelen worden bereikt door het maken van sluitende afspraken met de F&B leveranciers; steeds in functie van het aankoop- en merkenbeleid van de organisatie; naar zowel prijs, marketing, logistiek; kwaliteit, … toe.
 

 • Onderhouden van de basisgegevens van leveranciers, contracten, specificaties, aankoopvoorwaarden (prijzen, kortingen) teneinde een correct en duidelijk overzicht te hebben voor de betrokken afdelingen.
 • Beheren van een productcategorie (sourcing, ontwikkeling, optimalisatie), dit zowel op product- als op leveranciersniveau, teneinde maximaal tegemoet te komen aan de behoeften van zowel de interne als externe klanten.
 • Onderhandelen met leveranciers, opstellen van contracten, negotiëren van prijzen, marketing budgetten, leveringsvoorwaarden teneinde een positieve lange termijnrelatie te ontwikkelen zowel met klant als leverancier.
 • Onderhouden van relaties met leveranciers en prospecten van de markt op regelmatige basis teneinde zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en evolutie in de markt.

 
 
 

 • Je beschikt minstens over een bachelorsdiploma.
 • Je kan minimaal 2 jaar ervaring aantonen in een soortgelijke job. Ervaring in de foodservicesector, in een groothandel of in een logistieke omgeving is een pluspunt.
 • Je bent commercieel ingesteld, analytisch, nauwkeurig en administratief onderlegd
 • Natuurlijk heb je onderhandelingsvaardigheden, je bent een sterke communicator die stevig in de schoenen staat en de expertise uitstraalt.
 • Je bent tweetalig (N/F).

Compensation

 • Een veelzijdige, uitdagende job in een dynamische organisatie.
 • Een prettige werkomgeving met korte communicatielijnen, waar ruimte is voor eigen inbreng, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris in verhouding tot je ervaring en capaciteiten, inclusief een aantal extralegale voordelen.

Contact info

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jolien De Coster

Company info

Word jij het nieuwe gezicht van Sligro Food Group Belgium?

Sligro Food Group Belgium schiet uit de startblokken. En dat opent heel wat nieuwe mogelijkheden. Voor de Belgische horeca en foodservicemarkt, maar ook voor jouw carrière. Want we kijken vol vertrouwen vooruit, gedreven door ruime expertise, een sterk netwerk en vooral veel passie.

Vandaag bestaat onze groep uit bedrijven die toonaangevend zijn in de foodservicemarkt. Zo richt JAVA Foodservice zich op de institutionele markt, bedrijfscatering en hotelketens. ISPC is dan weer dé totaalspecialist in kwalitatieve food & non foodproducten voor de horecaprofessional. Die activiteiten zullen we verder ontplooien onder de naam Sligro-ISPC Belgium, onder meer door het openen van nieuwe vestigingen en groothandels.

Zin om mee te schrijven aan ons verhaal? Mis de kans niet om er vanaf het begin bij te zijn!

Top ↑