Chauffeur C

Description

Je zal rijden met een recente vrachtwagen voorzien van boordcomputer met GPS, GSM en een draadloos temperatuurcontrolesysteem. De routes worden uitgestippeld door het winroute planningssysteem. Je vertrekt tussen 4 u en 6 u ’s morgens afhankelijk van de streek en bent gemiddeld 9 à 10 u onderweg.

Een keer om de 5 zaterdagen vragen we jou om ook op zaterdag te rijden. Hiervoor krijg je dan wel een extra dag in de week vrij.  Je krijgt een opleiding on the field. Een jaarlijkse opleidingsdag in het kader van de vakbekwaamheid chauffeurs (KB 4 mei 2007) is voorzien.

  • Je beschikt over een digitale bestuurderskaart en een rijbewijs C of CE
  • Je bent Nederlandstalig, basiskennis van de Franse taal is aangewezen
  • Enige administratieve vaardigheid is gewenst
  • Klantvriendelijk en serviceminded
  • Je beschikt over ervaring in distributie
  • Je hebt een goed voorkomen en een Hands-on-mentaliteit
  • Goede fysieke conditie

Compensation

Wij bieden een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen en een boeiende en dynamische werksfeer in een gezond bedrijf met toekomstperspectieven.

Contact info

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Michelle Clukkers

Company info

JAVA Foodservice is een top 3 speler in de Belgische foodservicemarkt met focus op de marktsegmenten zorg, institutioneel/overheid, commerciële ketens/catering en sub-grossiers. Onze hoofdzetel en distributiecentrum zijn gevestigd in Rotselaar. Met de inzet van een 300-tal medewerkers leveren we dagelijks een ruim assortiment food en aan food gerelateerde non food producten. We doen dit vanuit de filosofie dat deze diverse segmenten naast specifieke noden ook gemeenschappelijke behoeften hebben op vlak van voedselveiligheid, wettelijkheid, kwaliteit, kostenbeheersing en duurzaamheid.

Sinds 2016 is Sligro Food Group in België actief door de overname van JAVA Foodservice, het voormalige familiebedrijf, met meer dan 90 jaar traditie en ervaring. Met de overname van ISPC in 2017 wil Sligro Food Group haar beproefde groothandelsformule, verder ontplooien in België.

Top ↑